PERSONLIG TRÄNING

Jag arbetar med personlig träning utifrån rationell gymnastik. Det vill säga; systematiskt valda och kombinerade kroppsrörelser och kroppsövningar, baserat på en rationell (vetenskaplig) grund, som syftar till att allsidigt stärka människan fysiskt och psykiskt

Som tränare har jag en relativt bred kompetens, men har valt att specialisera mig på korrektiv träning och prestationshöjande träning för personer som arbetar i ”taktiska yrken”, såsom militärer, brandmän, poliser, eller närliggande idrotter såsom hinderlöpning (OCR) och MMA (Mixed Martial Arts).

Enligt min träningsfilosofi bör träningen i första hand syfta till att utveckla eller bibehålla relevanta rörelseförmågor och i andra hand, som en följd av detta bidra positivt till individens hälsa och skönhet, samt moraliska och intellektuella kapaciteter.

Vidare så bör den vara utformad så att den minimerar skador under och till följd av träning, samtidigt som den i första hand prioriterar att öka motståndskraften och i andra hand prioriterar att öka prestationsförmågan utan doping eller andra negativa beteenden.

Det är min övertygelse att sättet som dessa populationer bör träna, i hög grad även passar dig som huvudsakligen vill träna för hälsans och den allmänna prestationsförmågans skull. 

Hur går det till?

2. Kom överens

3. Träna

4. Upplev nyttan

1. Boka

Ni behöver inledningsvis bara ta ställning till om ni önskar att träna enskilt, i par eller i en liten grupp. Men oavsett hur ni önskar träna så genomförs alltid den första sessionen enskilt.

PT-Enskild

Enskild Personlig träning

PT-Duo

Personlig träning i par

PT-Liten Grupp

Personlig träning i liten grupp (small group PT)

2. Kommunicera

Under vårt första fysiska möte genomförs en konsultation med det övergripande syftet att ta reda på om jag är rätt tränare för er.

Jag anser att det är viktigt att du som klient matchas med rätt tränare och kommer därför referera er vidare till någon annan PT om jag inte anser mig vara rätt för er.

I samband med ert första besök ombeds ni därför beskriva era behov och andra önskemål genom att fylla i ett formulär som lägger grunden för vår fortsatta dialog. 

Vid behov genomför vi också några enklare tester och det är därför bra om ni kommer i träningskläder. Inte för att ni nödvändigtvis kommer bli svettiga, utan för att ni ska kunna röra er obehindrat. 

Därefter kommer vi fram till om och i vilken omfattning träningen bör inkludera korrektiv träning. Det vill säga hur stort fokus  vi inledningsvis bör lägga på att korrigera strukturella obalanser och/eller sub-optimala rörelsmönster.

3. Träna

Den personliga träningen genomförs i den miljön som passar er bäst och kan förändras över tid. I tryggheten av ert eget hem, i en studio där ni kan träna ostört, på ett större gym eller ute i naturen.

4. Upplev nyttan och sätt betyg

Väl utformade träningsprogram under ledning av en kompetent tränare är troligtvis det säkraste och mest effektiva sättet att nå dina specifika målsättningar. 

När jag lämnade bokningstjänsten Bokadirekt under det förra året så förlorade jag tyvärr hundratals positiva betyg och recensioner. Jag uppskattar därför om ni sätter betyg och lämnar en recension på Google Maps och/eller Facebook efter ert besök. Men läs gärna om min kvalitetsgaranti under rubriken Garanti & Villkor i sidfoten innan ni gör det.